Gietvloeren 2018-02-21T16:09:30+00:00

Huijbregts Coatings,

Professionele HACCP gietvloeren en industriële acrylaatgietvloeren

HACCP gietvloeren:
Wij leveren professionele HACCP gietvloeren en deze kunnen worden voorzien van een anti-slip coating. Onze vloeren zijn vloeistofdicht en zeer eenvoudig te reinigen. Binnen 1 dag worden de vloeren gelegd en deze zijn dezelfde dag ook weer belastbaar!

Industriële acrylaatvloeren:
De industriële acrylaatvloeren van Huijbregts Coatings zijn toepasbaar binnen elke branche. Ze zijn uitermate geschikt voor horecabedrijven, carwash installaties, de agrarische sector en de automotive branche. Deze kunststof vloeren zijn volledig vloeistofdicht, uiterst slijtvast, naadloos en scheur overbruggend.

Duurzame en professionele gietvloeren:
Gietvloeren van Huijbregts Coatings zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Onze vloeren staan bekend om de perfecte kwaliteit en hebben een lange duurzaamheid. De acrylaat gietvloer is binnen 1 dag te appliceren en de vloer is na 2 uur volledig klaar voor gebruik.

Onze vloeren zijn daarnaast slijt- en stootvast en  scheuren niet. Onze vloeren worden o.a. toegepast in bakkerijen, slagerijen, sanitaire gebouwen, professionele keukens, autowasstraten en galerijen.

Neem contact op

Onze vloersystemen zijn perfect inzetbaar binnen elke branche!

  • Horeca sector 

  • Carwash sector

  • Agrarische sector

  • Automotive

Neem contact op

Onze vloeren zijn slechts 2 uur na applicatie 
weer klaar voor gebruik!

Op onze Facebookpagina kunt u o.a. onze actuele projecten bekijken en volgen.

Bezoek onze Facebookpagina!