Over ons 2018-02-16T11:01:07+00:00

Huijbregts Coatings is de professional voor professionals in duurzame kunststofvloer- en wandsystemen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er met een vloer gebeurd en kunnen wij voor ieder bedrijf de juiste oplossing bieden. Het merendeel van onze gietvloeren zijn op basis van methylmethacrylaat, beter bekend als MMA of PMMA oftewel, een acrylaat gietvloer. Onze acrylaat gietvloeren zijn een perfect alternatief voor bijvoorbeeld epoxy gietvloeren. Onze acrylaat gietvloeren werken scheur overbruggend waardoor er minder risico’s zijn op scheuren in de gietvloer. Daarnaast zijn onze acrylaat systemen volledig vloeistofdicht, naadloos, zeer goed resistent tegen zuren en logen, kras, slag- en stootvast en op verzoek af te werken in iedere gewenste antislip graad. Ook zijn onze acrylaat vloersystemen zeer gemakkelijk te reinigen en dus zeer hygiënisch en voldoen uiteraard feilloos aan alle HACCP eisen.

Het grootste voordeel van onze acrylaat vloeren is de uiterst korte plaatsingstijd. Het plaatsen van een epoxy/PU-gietvloer neemt tot wel 5 dagen in beslag terwijl hetzelfde aantal vierkante meters middels onze acrylaat gietvloer systemen al binnen een dag te plaatsen is. Compleet afgewerkt met alle meer werkzaamheden zoals bijvoorbeeld acrylaat wandcoating of acrylaat plinten. De reden hiervoor is de veel kortere droogtijd van onze acrylaat harsen waardoor wij meerdere en verschillende lagen in een dag kunnen aanbrengen. Hierdoor kunnen wij tot 350m2 vloer op 1 dag kant en klaar opleveren.

Binnen 2 uur na applicatie zijn onze acrylaat gietvloeren weer te belopen en volledig chemisch en mechanisch belastbaar! Hierdoor ondervindt u minimaal oponthoud voor uw bedrijf en zodoende minder omzetderving. Kortom het meest ideale vloersysteem voor renovatie werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Horeca vloeren, carwash vloeren, slagerij vloeren, bakkerij vloeren, winkel vloeren, detailhandel vloeren, grootkeuken vloeren, garage vloeren.

NAAR ONZE VLOERSYSTEMEN

De wensen van de klant

Glad? Of juist antislip? Op verzoek kunnen wij de afwerking en dus de ruwheid van de vloer naar wens opleveren. Vooral natte ruimtes vragen om meer antislip daar we de veiligheid van u en uw medewerkers en klanten uiteraard niet uit het oog willen verliezen. Zo vraagt iedere vloer om zijn ‘eigen’ afwerking en samen met u bepalen we de juiste! Ieder bedrijf heeft zijn eigen applicatie voorkeuren. Kan de vloer alleen na sluitingstijd of in het weekeinde gelegd worden? Geen probleem! Na overleg kunnen wij ons ten aller tijde naar uw wensen aanpassen. Op deze manier denken wij mee om eventuele omzetderving te minimaliseren.

Werkwijze Huijbregts Coatings

Nieuwbouw of renovatie wij denken graag met u mee. Door de inmiddels vele naar tevredenheid opgeleverde vloeren hebben wij een zeer juist beeld van hoe een vloer gebruikt gaat worden. Wij staan daarom altijd open om onze kennis met u te delen en hier een passend advies over uit te brengen. Of het nu gaat om een designgietvloer (epoxy of PU-hars) voor bijvoorbeeld een kantoorruimte of een antislip vloer die voldoet aan alle HACCP-eisen (acrylaat gietvloer) voor bijvoorbeeld uw bedrijfskeuken of slagerij? Wij zijn de professional bij uitstek en in ieder bedrijf thuis!

Onze producten:

  • Acrylaat vloeren
  • Acrylaat plinten
  • Epoxy coatings
  • Wand coating
  • Designgietvloeren (Epoxy & PU)
NAAR ONZE VLOERSYSTEMEN

Onze vloersystemen zijn perfect inzetbaar binnen elke branche!

  • Horeca sector 

  • Carwash sector

  • Agrarische sector

  • Automotive

Neem contact op

Onze vloeren zijn slechts 2 uur na applicatie 
weer klaar voor gebruik!

Op onze Facebookpagina kunt u o.a. onze actuele projecten bekijken en volgen.

Bezoek onze Facebookpagina!